Home
Home Over ons Workshops Links Reviews GPS info Gastenboek Contact Zoeken
  Reviews en tests
Tip: U kunt kennismaken met de GPS tijdens één van onze lezingen en workshops.
 
Wandelen is leuk, met de GPS wandelen is erg leuk. Maar het is soms ook erg interessant om GPS te reviewen/testen. Kijken hoe ze werken, hoe handig ze zijn, etc. 
 
Op het internet is veel informatie te vinden, maar misschien leest u liever een goed boek over GPS-en, of bent u op zoek naar een goede video. Wij hebben de mogelijkheden op een rijtje gezet.
 
Forum, boeken en video
We hebben een aantal reviews/tests voor u klaarliggen:
 
reviews/tests
Apps voor smartphone
Handige weetjes:

Kaarten

Profielen

Basecamp/Mapsource

Overig

  

GPS nieuws

Lees ook ons GPS nieuws, met leuke weetjes en andere informatie. Lees verder.


GPS kopen
Waar kunt u terecht om een GPS te kopen. Natuurlijk op het Internet. Maar soms is het handig om naar de winkel te gaan. Daar wordt u professioneel geholpen en geadviseerd. Ook kunt u de verschillende modellen van dichtbij zien. Waar kunt u o.a. naar toe? Waypoint Beversport GPSshop.nl Voor meer informatie over GPS-en kunt u terecht op veel websites. Een aanrader is het forum van Waypoint. Daar kunt u veel informatie vinden maar ook vragen stellen. Handige websites: GPS forum GPS koopgids Outdoor winkels Voor outdoor artikelen kunt u terecht bij de volgende winkels: Beversport Blue Blizz Verrekijkers Erg handig als u onderweg de vogels goed wilt bekijken. Er is in de regio maar 1 zaak waar u naar toe moet als u een goede verrekijker wilt aanschaffen: Foto Rooijmans

Tip: Bezoek één van onze lezingen/workshops. Dan bent u snel op de hoogte wat een GPS allemaal kan, en ook niet kan.