GPS wandeling P12 Mainzer Kopfe

GPS wandeling P12 Mainzer Kopfe van GPSwalking.nl
Het recht op privacy wordt wel omschreven als het recht om met rust gelaten te worden. Daarnaast vormt het recht op privacy een belangrijke voorwaarde voor andere grondrechten, in het bijzonder diegene die betrekking hebben op de vrijheid van het individu.

Privacy betekent meer dan bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Privacy houdt ook in dat een individu het recht heeft handelingen te verrichten zonder dat de buitenwereld daar kennis van neemt, of daar gebruik of misbruik van maakt. Als de buitenwereld gebruik maakt van privé-informatie, dan heeft een individu het recht om te weten hoever dat gebruik strekt en wat daar de consequenties van zijn. Stichting GPSwalking.nl doet zijn best uw persoonsgegevens en daarmee uw privacy te beschermen.

U kunt onze GPS-wandelingen volgen en daarmee controleert u ook de te volgen route. Als u fouten of obstakels ontdekt in een wandeling, of uw enthousiasme wilt delen met anderen, kunt u dat in een bericht aan ons melden. Voor de communicatiedoeleinden vragen we daarom uw naam en contactgegevens te vermelden. Na afhandeling van uw reactie verwijderen we uw contactgegevens. Uw reactie kunnen we bij de wandeling openbaar maken. Daarbij zullen uw gegevens niet worden vermeld.

De foto's die gemaakt worden bij onze wandelingen worden niet gedeeld met andere partijen. Mocht u een foto tegenkomen die u privacy schendt laat het ons dan even weten. Wij halen de foto dan uit de foto-serie.

Met vriendelijke groet,
Team GPSwalking.nl
info@gpswalking.nl
We brachten de zomervakantie van 2020 door op camping Altenburschla".

Camping Altenburschla is een kleine camping in het prachtige dal van de rivier de Werra. Doordat de camping in een dal ligt, kan je er echt geweldig fietsen over de vele vlakke fietspaden of juist de bergen beklimmen als je al genoeg vlak gefietst hebt in Nederland. De nachten zijn hier nog echt donker zodat je naar de sterren kan staren. Overdag hoor en zie je heel veel verschillende vogels. Grote vogels zoals roofvogels en zwanen, maar ook het kleine blauwe ijsvogeltje. Tijdens schemering kan het gebeuren dat je aan de overkant van de rivier een hertje ziet die komt drinken of een wasbeer die in de boom klimt!

De camping was een prima uitvalbasis voor een wandeling in het nabijgelegen Reestdal. En dat kan gewoon vanaf de camping.

Wandel ze
Team GPSwalking.nl
GPSwalking.nl
Ga naar de wandeling
IMG_2534.jpg
IMG_2535.jpg
IMG_2536.jpg
IMG_2537.jpg
IMG_2538.jpg
IMG_2539.jpg
IMG_2540.jpg
IMG_2541.jpg
IMG_2542.jpg
IMG_2545.jpg
IMG_2546.jpg
IMG_2547.jpg
IMG_2549.jpg
IMG_2550.jpg
IMG_2551.jpg
IMG_2552.jpg
IMG_2553.jpg
IMG_2554.jpg
IMG_2555.jpg
IMG_2556.jpg