Brunssummerheide

GPS wandeling Brunssummerheide van GPSwalking.nl
Het recht op privacy wordt wel omschreven als het recht om met rust gelaten te worden. Daarnaast vormt het recht op privacy een belangrijke voorwaarde voor andere grondrechten, in het bijzonder diegene die betrekking hebben op de vrijheid van het individu.

Privacy betekent meer dan bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Privacy houdt ook in dat een individu het recht heeft handelingen te verrichten zonder dat de buitenwereld daar kennis van neemt, of daar gebruik of misbruik van maakt. Als de buitenwereld gebruik maakt van privé-informatie, dan heeft een individu het recht om te weten hoever dat gebruik strekt en wat daar de consequenties van zijn. Stichting GPSwalking.nl doet zijn best uw persoonsgegevens en daarmee uw privacy te beschermen.

U kunt onze GPS-wandelingen volgen en daarmee controleert u ook de te volgen route. Als u fouten of obstakels ontdekt in een wandeling, of uw enthousiasme wilt delen met anderen, kunt u dat in een bericht aan ons melden. Voor de communicatiedoeleinden vragen we daarom uw naam en contactgegevens te vermelden. Na afhandeling van uw reactie verwijderen we uw contactgegevens. Uw reactie kunnen we bij de wandeling openbaar maken. Daarbij zullen uw gegevens niet worden vermeld.

De foto's die gemaakt worden bij onze wandelingen worden niet gedeeld met andere partijen. Mocht u een foto tegenkomen die u privacy schendt laat het ons dan even weten. Wij halen de foto dan uit de foto-serie.

Met vriendelijke groet,
Team GPSwalking.nl
info@gpswalking.nl
Een werkelijk schitterende wandeling over de zeer glooiende Brunssumerheide. Overal natuur, bos, heide, stuifzandgebieden en glooiende paden met een paar prachtige uitkijkpunten.

We slingeren tijdens deze wandeling over de Brunssummerheide van het ene hoge punt naar het andere. Door het vele losse zand is het soms wat afzien. Zeker als de zon volop staat te branden. Maar als vervolgens de camera weer getrokken kan worden voor de volgende prachtige foto dan is al het zweet als weer snel vergeten. En fotogeniek is deze omgeving zeker. Eigenlijk is elk jaargetijde.

Wandel ze
Team GPSwalking.nl
GPSwalking.nl
Ga naar de wandeling
DSC09297.JPG
DSC09298.JPG
DSC09300.JPG

SONY DSC

DSC09301.JPG
DSC09302.JPG

SONY DSC

DSC09303.JPG
DSC09304.JPG

SONY DSC

DSC09305.JPG
DSC09306.JPG
DSC09307.JPG
DSC09308.JPG
DSC09309.JPG
DSC09310.JPG
DSC09311.JPG
DSC09312.JPG
DSC09313.JPG
DSC09314.JPG
DSC09315.JPG
DSC09316.JPG
DSC09317.JPG

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC