Heibloem - Asbroeker Heide

GPS wandeling Heibloem - Asbroeker Heide van GPSwalking.nl
Het recht op privacy wordt wel omschreven als het recht om met rust gelaten te worden. Daarnaast vormt het recht op privacy een belangrijke voorwaarde voor andere grondrechten, in het bijzonder diegene die betrekking hebben op de vrijheid van het individu.

Privacy betekent meer dan bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Privacy houdt ook in dat een individu het recht heeft handelingen te verrichten zonder dat de buitenwereld daar kennis van neemt, of daar gebruik of misbruik van maakt. Als de buitenwereld gebruik maakt van privé-informatie, dan heeft een individu het recht om te weten hoever dat gebruik strekt en wat daar de consequenties van zijn. Stichting GPSwalking.nl doet zijn best uw persoonsgegevens en daarmee uw privacy te beschermen.

U kunt onze GPS-wandelingen volgen en daarmee controleert u ook de te volgen route. Als u fouten of obstakels ontdekt in een wandeling, of uw enthousiasme wilt delen met anderen, kunt u dat in een bericht aan ons melden. Voor de communicatiedoeleinden vragen we daarom uw naam en contactgegevens te vermelden. Na afhandeling van uw reactie verwijderen we uw contactgegevens. Uw reactie kunnen we bij de wandeling openbaar maken. Daarbij zullen uw gegevens niet worden vermeld.

De foto's die gemaakt worden bij onze wandelingen worden niet gedeeld met andere partijen. Mocht u een foto tegenkomen die u privacy schendt laat het ons dan even weten. Wij halen de foto dan uit de foto-serie.

Met vriendelijke groet,
Team GPSwalking.nl
info@gpswalking.nl
Een prachtige GPS wandeling rondom het Limburgse Heibloem. We zien resten van de Peel bij de Nederpeel, kleine pareltjes natuur, een heuse berg van 10 meter hoog, vele vergezichten, stukken broekbos. We snuiven stukjes geschiedenis op en genieten van de rust die deze wandeling biedt.

Zelfs op een zeer koude dag in januari is dit al een schitterende wandeling. Dat belooft wat voor de wandelaars die in de zomermaanden deze route gaan wandelen.

Wandel ze
Team GPSwalking.nl
GPSwalking.nl
Ga naar de wandeling
DSC04447.JPG
DSC04448.JPG
DSC04449.JPG
DSC04450.JPG

SONY DSC

DSC04451.JPG

SONY DSC

DSC04453.JPG

SONY DSC

DSC04454.JPG

SONY DSC

DSC04455.JPG
DSC04456.JPG
DSC04457.JPG
DSC04458.JPG
DSC04459.JPG
DSC04461.JPG
DSC04462.JPG

SONY DSC

DSC04463.JPG
DSC04464.JPG
DSC04465.JPG

SONY DSC

DSC04466.JPG

SONY DSC

DSC04468.JPG

SONY DSC

DSC04469.JPG

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC