Bolle Akkers

GPS wandeling Bolle Akkers van GPSwalking.nl
Het recht op privacy wordt wel omschreven als het recht om met rust gelaten te worden. Daarnaast vormt het recht op privacy een belangrijke voorwaarde voor andere grondrechten, in het bijzonder diegene die betrekking hebben op de vrijheid van het individu.

Privacy betekent meer dan bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Privacy houdt ook in dat een individu het recht heeft handelingen te verrichten zonder dat de buitenwereld daar kennis van neemt, of daar gebruik of misbruik van maakt. Als de buitenwereld gebruik maakt van privé-informatie, dan heeft een individu het recht om te weten hoever dat gebruik strekt en wat daar de consequenties van zijn. Stichting GPSwalking.nl doet zijn best uw persoonsgegevens en daarmee uw privacy te beschermen.

U kunt onze GPS-wandelingen volgen en daarmee controleert u ook de te volgen route. Als u fouten of obstakels ontdekt in een wandeling, of uw enthousiasme wilt delen met anderen, kunt u dat in een bericht aan ons melden. Voor de communicatiedoeleinden vragen we daarom uw naam en contactgegevens te vermelden. Na afhandeling van uw reactie verwijderen we uw contactgegevens. Uw reactie kunnen we bij de wandeling openbaar maken. Daarbij zullen uw gegevens niet worden vermeld.

De foto's die gemaakt worden bij onze wandelingen worden niet gedeeld met andere partijen. Mocht u een foto tegenkomen die u privacy schendt laat het ons dan even weten. Wij halen de foto dan uit de foto-serie.

Met vriendelijke groet,
Team GPSwalking.nl
info@gpswalking.nl
Aldörrum ligt net buiten Aarle-Rixtel tegen het natuurgebied de Biezen. Vanuit de camping kun je fraai wandelen. Er zijn verschillende wandelroutes beschikbaar. Ook lopen Gerda en Carl graag mee."Aldörrum (spreek uit Aldurrum) is een typische uitdrukking uit het zuidelijk deel van Nederland. De betekenis van deze uitdrukking vinden we erg toepasselijk voor deze camping en hoevelogementen op basis van Bed & Breakfest.

Tijdens deze Bolle Akker route is het zaak om goed om u heen te kijken. Want het is een kunst om deze bolle akkers ook zelf te ontdekken. De wandeling start in het leuke plaatje Aalre-Rixtel. Rondom het centrum staan een aantal mooie oude gebouwen. Het dorp straalt nog een iets van rust en verleden uit. Daarna gaan we de natuur rondom Aalre-Rixtel verkennen waarbij kasteel Croy een duidelijke plaats in deze route krijgt. De vele vergezichten maken dit een leuke wandeling. Er is veel te zien. We lopen over zandpaden en soms over rustige asfaltwegen. We hebben geen last van veel verkeer. Onderweg komen we een tweetal informatieborden tegen die ons van de nodige informatie over dit gebied geven.

Wandel ze
Team GPSwalking.nl
GPSwalking.nl
Ga naar de wandeling
BolleAkkers.jpg
DSC07265.JPG
DSC07266.JPG
DSC07267.JPG
DSC07268.JPG
DSC07269.JPG
DSC07270.JPG
DSC07271.JPG
DSC07272.JPG
DSC07273.JPG
DSC07274.JPG
DSC07275.JPG
DSC07276.JPG
DSC07277.JPG
DSC07278.JPG
DSC07280.JPG
DSC07281.JPG

SONY DSC

DSC07282.JPG
DSC07283.JPG
DSC07284.JPG

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC