Empe

GPS wandeling Empe van GPSwalking.nl
Het recht op privacy wordt wel omschreven als het recht om met rust gelaten te worden. Daarnaast vormt het recht op privacy een belangrijke voorwaarde voor andere grondrechten, in het bijzonder diegene die betrekking hebben op de vrijheid van het individu.

Privacy betekent meer dan bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Privacy houdt ook in dat een individu het recht heeft handelingen te verrichten zonder dat de buitenwereld daar kennis van neemt, of daar gebruik of misbruik van maakt. Als de buitenwereld gebruik maakt van privé-informatie, dan heeft een individu het recht om te weten hoever dat gebruik strekt en wat daar de consequenties van zijn. Stichting GPSwalking.nl doet zijn best uw persoonsgegevens en daarmee uw privacy te beschermen.

U kunt onze GPS-wandelingen volgen en daarmee controleert u ook de te volgen route. Als u fouten of obstakels ontdekt in een wandeling, of uw enthousiasme wilt delen met anderen, kunt u dat in een bericht aan ons melden. Voor de communicatiedoeleinden vragen we daarom uw naam en contactgegevens te vermelden. Na afhandeling van uw reactie verwijderen we uw contactgegevens. Uw reactie kunnen we bij de wandeling openbaar maken. Daarbij zullen uw gegevens niet worden vermeld.

De foto's die gemaakt worden bij onze wandelingen worden niet gedeeld met andere partijen. Mocht u een foto tegenkomen die u privacy schendt laat het ons dan even weten. Wij halen de foto dan uit de foto-serie.

Met vriendelijke groet,
Team GPSwalking.nl
info@gpswalking.nl
Het dorp Empe had kunnen uitgroeien tot een stad. In de middeleeuwen lag het namelijk langs de IJssel die hier een grote lus maakte. Maar rond 1400 werd deze bocht afgesneden en bleef Empe een klein dorpje. Dat merken we ook als we er doorheen lopen. Er zijn geen winkel en er is geen horeca.

We beginnen de wandeling door langs de oude IJsselarm te lopen. We lopen off-road zodat goede wandelschoenen zeer aan te bevelen zijn. Het lange gras kan erg nat zijn. We slingeren door het landschap waarbij we genieten van veel vergezichten en de bossen van landgoed Voorstonden. Het is lekker rustig. Onderweg komen we maar een paar wandelaars tegen.

We lopen regelmatig langs een slootrand. En daarbij is de keuze van welke kant van de sloot we kiezen van belang. Zo lopen we aan de verkeerde kant en komen daar achter als de sloot opeens naar rechts afbuigt. Wat doen we: lopen we terug of springen we over de sloot. We besluiten tot het laatste en weten zonder natte voeten de overkant te bereiken. Spannend zo'n wandeling.

Wandel ze
Team GPSwalking.nl
GPSwalking.nl
Ga naar de wandeling
DSC08514.JPG
DSC08515.JPG
DSC08516.JPG
DSC08517.JPG

SONY DSC

DSC08518.JPG
DSC08519.JPG

SONY DSC

DSC08521.JPG
DSC08522.JPG

SONY DSC

DSC08523.JPG
DSC08524.JPG
DSC08525.JPG
DSC08526.JPG
DSC08528.JPG
DSC08530.JPG

SONY DSC

DSC08531.JPG
DSC08534.JPG
DSC08535.JPG
DSC08536.JPG

SONY DSC

DSC08537.JPG
DSC08538.JPG

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC