Heerewaarden

GPS wandeling Heerewaarden van GPSwalking.nl
Het recht op privacy wordt wel omschreven als het recht om met rust gelaten te worden. Daarnaast vormt het recht op privacy een belangrijke voorwaarde voor andere grondrechten, in het bijzonder diegene die betrekking hebben op de vrijheid van het individu.

Privacy betekent meer dan bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Privacy houdt ook in dat een individu het recht heeft handelingen te verrichten zonder dat de buitenwereld daar kennis van neemt, of daar gebruik of misbruik van maakt. Als de buitenwereld gebruik maakt van privé-informatie, dan heeft een individu het recht om te weten hoever dat gebruik strekt en wat daar de consequenties van zijn. Stichting GPSwalking.nl doet zijn best uw persoonsgegevens en daarmee uw privacy te beschermen.

U kunt onze GPS-wandelingen volgen en daarmee controleert u ook de te volgen route. Als u fouten of obstakels ontdekt in een wandeling, of uw enthousiasme wilt delen met anderen, kunt u dat in een bericht aan ons melden. Voor de communicatiedoeleinden vragen we daarom uw naam en contactgegevens te vermelden. Na afhandeling van uw reactie verwijderen we uw contactgegevens. Uw reactie kunnen we bij de wandeling openbaar maken. Daarbij zullen uw gegevens niet worden vermeld.

De foto's die gemaakt worden bij onze wandelingen worden niet gedeeld met andere partijen. Mocht u een foto tegenkomen die u privacy schendt laat het ons dan even weten. Wij halen de foto dan uit de foto-serie.

Met vriendelijke groet,
Team GPSwalking.nl
info@gpswalking.nl
Het land van Maas en Waal is speciaal. Veel water, uiterwaarden, dijken, veel geschiedenis, overstromingen en verschillende oplossingen tegen deze overstromingen. Kleine dorpjes liggen tegen de dijken aan. Boven op de dijk heb je een prachtig uitzicht, maar je loop ook in de volle wind en zon. Een oud fort ligt op een strategische plaats. Hoe zou het leven in die tijd zijn geweest.

Heerewaarden waar mijn voorouders vanuit Duitsland zijn neergestreken. Kan ik nog iets uit die tijd proeven in Heerewaarden. Dat is moeilijk want het is niet het romantische stadje dat ik, waarschijnlijk onterecht, had verwacht. Het vele water om het dorp heen gaf werk aan de vissers. En die hadden we dan ook verschillende in de familie.

En met verleden in gedachte hebben we genoten van de situatie van vandaag.

Wandel ze
Team GPSwalking.nl
GPSwalking.nl
Ga naar de wandeling
DSC01365.JPG
DSC01368.JPG
DSC01369.JPG
DSC01370.JPG
DSC01371.JPG
DSC01372.JPG
DSC01373.JPG
DSC01374.JPG
DSC01375.JPG
DSC01376.JPG
DSC01377.JPG
DSC01379.JPG
DSC01380.JPG
DSC01382.JPG
DSC01383.JPG
DSC01388.JPG
DSC01389.JPG
DSC01390.JPG
DSC01391.JPG
DSC01392.JPG