Abcoude - Liniepad

GPS wandeling Abcoude - Liniepad van GPSwalking.nl
Het recht op privacy wordt wel omschreven als het recht om met rust gelaten te worden. Daarnaast vormt het recht op privacy een belangrijke voorwaarde voor andere grondrechten, in het bijzonder diegene die betrekking hebben op de vrijheid van het individu.

Privacy betekent meer dan bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Privacy houdt ook in dat een individu het recht heeft handelingen te verrichten zonder dat de buitenwereld daar kennis van neemt, of daar gebruik of misbruik van maakt. Als de buitenwereld gebruik maakt van privé-informatie, dan heeft een individu het recht om te weten hoever dat gebruik strekt en wat daar de consequenties van zijn. Stichting GPSwalking.nl doet zijn best uw persoonsgegevens en daarmee uw privacy te beschermen.

U kunt onze GPS-wandelingen volgen en daarmee controleert u ook de te volgen route. Als u fouten of obstakels ontdekt in een wandeling, of uw enthousiasme wilt delen met anderen, kunt u dat in een bericht aan ons melden. Voor de communicatiedoeleinden vragen we daarom uw naam en contactgegevens te vermelden. Na afhandeling van uw reactie verwijderen we uw contactgegevens. Uw reactie kunnen we bij de wandeling openbaar maken. Daarbij zullen uw gegevens niet worden vermeld.

De foto's die gemaakt worden bij onze wandelingen worden niet gedeeld met andere partijen. Mocht u een foto tegenkomen die u privacy schendt laat het ons dan even weten. Wij halen de foto dan uit de foto-serie.

Met vriendelijke groet,
Team GPSwalking.nl
info@gpswalking.nl
Terwijl het zuiden van ons land overvallen wordt door onweersbuien is het schitterend weer in het midden van het land. Ik trek er op uit voor een zomeravondwandeling bij Abcoude. Vanuit dit gezellige plaatsje gaat het via de rivier Gein naar Fort Nigtevecht. Dan via de andere oever weer terug waardoor we onderweg de Oostzijdse Molen kunnen bewonderen evenals de Batterijen Aan Het Gein 1/2. Niet dat er veel van over is, maar als je weet waar je naar kijkt kun je een goed beeld vormen van deze vroegere verdedigingswerken. Ook de oude Liniedijk is goed zichtbaar in het landschap.

Terug in Abcoude gaat het via de Witte Dame naar Fort Abcoude. Vanaf het fort gaat de wandeling door het gezellige centrum van Abcoude waar ik de rust zoek van het pad langs de Gein richting het meer van Abcoude. Door de natuur gaat het dan weer terug naar de parkeerplaats.

Wandel ze
Team GPSwalking.nl
GPSwalking.nl
Ga naar de wandeling
IMG_3347.JPG
IMG_3348.JPG
IMG_3349.JPG
IMG_3350.JPG
IMG_3351.JPG
IMG_3352.JPG
IMG_3353.JPG
IMG_3354.JPG
IMG_3355.JPG
IMG_3357.JPG
IMG_3358.JPG
IMG_3359.JPG
IMG_3360.JPG
IMG_3361.JPG
IMG_3362.JPG
IMG_3363.JPG
IMG_3364.JPG
IMG_3365.JPG
IMG_3368.JPG
IMG_3369.JPG